Selasa, 19 Juni 2018

Deze Beauty Vlogger geeft tips om 's nachts acne te elimineren

http://lsyindonesia.com/tag/harga-obat-ling-shen-yao/

Deze Beauty Vlogger geeft tips om 's nachts acne te elimineren

 

Na de video hoe de donkere cirkels van de ogen te vervagen met behulp van kurkuma zo controverse, nu Farrah Dhukhai opnieuw experimenteren met natuurlijke ingrediënten voor de huid van zijn gezicht. Deze keer gebruikt Farrah knoflook dat op het gezicht is gespeld. In de geüploade video op Instagram gebruikt de vrouw die in Toronto-Amerika woont knoflook in de acne. In de fotobeschrijving uitgelegd dat knoflook 's nachts acne kan verwijderen. Farrah liet ook een video zien van haar acne op het gebied van haar kin. Toen haalde hij de witte snede, maar splitste niet. Zijn functie is om voedingsstoffen uit knoflook eruit te halen. Daarna wreef in de acne deel.

 

Vrouwen die zich vaak a la Kim Kardashian verkleden, laten het resultaat zien nadat ze 's nachts tot zwijgen zijn gebracht. Uit de video blijkt dat acne ontbreekt in zijn gezicht.

 

Probeer het gewoon. Dit is erg handig voor het opruimen van puistjes en zorg ervoor dat je geen acne terugkrijgt, zodra fragmenten van informatie Farrah hebben geschreven. Zal de DIY-video opnieuw een controverse zijn? Gegeven in een vorige video, een schoonheidsspecialist, drong Dr. Mark Jacquot aan om kurkuma niet te gebruiken als oogzorg. In de video over de knoflook had Farrah al een waarschuwing gegeven voor mensen met een gevoelige huid. Voer eerst een huidtest uit. Als het steekt of als u zich ongemakkelijk voelt, spoel het dan onmiddellijk met water, zei hij. Niet alleen Farrah die schoonheidstricks met knoflook gebruikt. Lupita Nyong'o heeft ook soortgelijke tips gedeeld. De beste beauty-truc die mijn moeder aflegde, gebruikte knoflook om acne snel droog te maken, zei Lupita. (kik / kik)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar